Авторски

Трябва да живеем живота си по най-добрия за нас начин – като бъдем себе си

Когато не сме в настроение, когато мислим, че светът ни е загърбил и нищо, ама нищо, не може да разведри обстановката, единственото спасение от това положение е да погледнем навътре в себе си. Като гримьор стигнах до извода, че неуверената жена се чувства много по-добре под прикритието на грима, бижутата, дрехите и поведението. Под една маска. По-лесно е да се представяме за други, защото не искаме хората около нас да видят това, което не харесваме в себе си. А защо? Защо не се доверим на това, което сме? Водейки се по модните тенденции, пак сме част от множеството. В крайна сметка “другите” са много, а да бъдем себе си е уникално.

Всичко започва с искрения поглед в собственото ни Аз. Решението на нашите “проблеми”, нашите недостатъци, не е полагането на тонове грим. Той не може да изтрие от съзнанието ни, че не се чувстваме сигурни за външния си вид. И замисълът му не е такъв. Кожата преди всичко има нужда да диша, да усеща чистотата от вътре и отвън. Това не става с пластове тежък грим, а с подходяща хигиена. Нищо не блести по-красиво от самата истина, затова е много важно да се обърне внимание на грижата за кожата. Продуктите на Titta SilkySkills са замислени точно с тази цел – да помогнат на кожата да се “погрижи” сама за себе си, за да може ние спокойно да следваме и да вярваме в своето Аз.

Трябва да се научим да обичаме себе си, независимо от минусите, и да превърнем неувереността в увереност, като приемем, че сме уникални именно заради тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *