Уважаеми клиенти, www.tittasilkyskills.com е интернет сайт, с помощтта на който, можете да разгледате каталог на продуктите, които предлагаме. Всеки продукт е максимално подробно описан, за да може да добиете пълна представа за неговите характеристики.

Основният метод за доставка на голяма част от нашите продукти, до всяка точка на България е с различни куриерски фирми. Заплащането на стоката става чрез предварително направен банков превод или с наложен платеж при получаване на пратката.

Сумата за доставка се определя и зависи само от куриера, като ние не добавяме никаква стойност за транспорт от обявените от куриерите цени. В случай на суми над 60 лева, доставката е изцяло за наша сметка. Доставката, на закупена от нас стока, се извършва в рамките на 48 часa.

Транспортът на продукти, които по някакъв начин са били изчерпани или според тяхната специфика са по заявка и се извършва между 3 и 30 работни дни.

Всеки наш клиент получава правото да разопакова стоката пред служител на куриерската фирма, за да провери съдържанието.

Ако бъдат открити несъответствия моля незабавно се свържете с нас за да уточним и отстраним проблема.

Свържете се с нас, за да обсъдим удобен за вас метод за доставка и заплащане.
Юридическо лице: ТИТИРИТАС ЕООД
Седалище, адрес на управление и търговски адрес: София, ж.к. Младост 2, бл.208 вх.3
ЕИК номер: 205252473
ДДС номер: BG205252473
Телефон за контакт: +359 887203528
Електронна поща: shop@tittasilkyskills.com

tittasilkyskills.com е юридическо лице, извършва дейност, предлага стоки и услуги на територията и в съответствие със законите на Република България. Обслужването на поръчки от други страни, както и доставки извън рамките на България може да бъде отказано, ако това по някакъв начин противоречи на Българските и/или на съответната държава закони. За доставки извън територията на нашата страна моля, свържете се с нас.