Кратка биография

Татяна Слепцова – Тита, работи повече от 15 години като гримьор в телевизията, театъра и най-вече в киното. Индивидуалният й подход към всеки актьор я прави търсена като личен гримьор на SALMA HAYEK, MARISA TOMEI, JOHN MALKOVICH, CUBA GOODING JR , ADRIAN BRODY, MARTIN SHEEN , BRENTON THWAITES.

Ежедневният стрес, атмосферните влияния, прахта и тежкият грим, както и множеството други дразнители, изискват отлична хигиена и защита за кожата.

Тита винаги е била био-ориентирана. Желанието й да предпази кожата, да я защити и тя да изглежда хидратирана, бляскава и жива, я подтиква да създаде Titta Silky Skills.

Продукти

Titta Silky Skills е козметика, изградена изцяло от био сертифицирани органични и натурални съставки. Комбинациите на базови масла е с цел успокояване на алергии и намаляване на чувствителността на кожата от вредната околна среда, предпазване от атмосферните влияния и годините.

Не са лекарствени продукти! Предназначени са за външна употреба! Изработени са без химикали и консерванти.

Грим

Целта на грима е да подчертае всеки детайл, да открои красотата и да прикрие малките дефекти. С навлизането на все по-добра техника в света на киното, четливостта на грима върху екрана се свежда до минимум.

Чистата визия е най-сложният грим. Той не бива да издава употребата на козметика, но също така трябва да помага за изграждането на образа. Създаването на герои изисква вкус, стил, познания и точна ръка.

Можете да ни намерите в социалните мрежи