Кратка биография

Татяна Слепцова – Тита, работи повече от 15 години като гримьор в телевизията, театъра и най-вече в киното. Индивидуалният й подход към всеки актьор я прави търсена като личен гримьор на SALMA HAYEK, MARISA TOMEI, JOHN MALKOVICH, CUBA GOODING JR , ADRIAN BRODY, MARTIN SHEEN , BRENTON THWAITES.

Ежедневният стрес, атмосферните влияния, прахта и тежкият грим, както и множеството други дразнители, изискват отлична хигиена и защита за кожата.

Тита винаги е била био-ориентирана. Желанието й да предпази кожата, да я защити и тя да изглежда хидратирана, бляскава и жива, я подтиква да създаде Titta Silky Skills.

Продукти

Titta Silky Skills е козметика, изградена изцяло от био сертифицирани органични и натурални съставки. Комбинациите на базови масла е с цел успокояване на алергии и намаляване на чувствителността на кожата от вредната околна среда, предпазване от атмосферните влияния и годините.

Не са лекарствени продукти! Предназначени са за външна употреба! Изработени са без химикали и консерванти.

Грим

Целта на грима е да подчертае всеки детайл, да открои красотата и да прикрие малките дефекти. С навлизането на все по-добра техника в света на киното, четливостта на грима върху екрана се свежда до минимум.

Чистата визия е най-сложният грим. Той не бива да издава употребата на козметика, но също така трябва да помага за изграждането на образа. Създаването на герои изисква вкус, стил, познания и точна ръка.

Още продукти

Bodyguard

18.75 лв.

Bounty Hunter

20.00 лв.

Far and Away

36.00 лв.

Far and Away

27.00 лв.

Fast and Furious

28.00 лв.

Moonlight

47.00 лв.

Moonlight

28.00 лв.

Oтворен тоалетен несесер

20.00 лв.45.00 лв.

Можете да ни намерите в социалните мрежи